23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med OE Upload kan du slippe for besværet med upload af servicedata til OE-platforme

Digital Servicebook har netop lanceret OE Upload - en løsning, hvor værksteder nemt kan få uploadet servicedata til de respektive OE-platforme uden at skulle bøvle med det selv. Se her, hvor nemt det er!

Spørger dine kunder om hvorvidt servicedata også bliver uploadet til OE portaler? Eller bruger du generelt for meget tid på at registrere servicedata i de mange forskellige OE portaler? Så er vores “OE Upload” funktion måske noget for dig.

Hvad er OE Upload?

OE Uploader den nyeste tilføjelse til den populære Digital Servicebook-platform, hvor værksteder nemt og enkelt kan registrere service på alle bilmærker ét sted - enten direkte i platformen eller via en af vores mange integrationer med værkstedssystemer.

Digital Servicebook er et modsvar til de mange online service portaler, som er blevet lanceret af bilfabrikanterne siden 2005. Lanceringen af de mange forskellige OE portaler betød dog også en stigning i kompleksiteten for de uafhængige værksteder i at holde trit med dokumentationskrav, processen for registrering af service og at bibeholde adgang til systemer. Dette er en af hovedårsagerne til, at vi har udviklet OE Upload.

Hvordan virker det?

OE Upload er en add-on til vores eksisterende Pro og OE Pro pakker. Med dette add-on kan værksteder tilvælge, at servicedata også uploades til den tilhørende OE portal, når service registreres som normalt i Digital Servicebook. I alt sin enkelhed, så giver OE Upload værksteder en simpel og strømlinet proces for registrering af service i Digital Servicebook OG i OE portaler på samme tid – uafhængigt af bilmærke. 

Hvorfor skal jeg benytte OE Upload?

Vores platform er en samlet løsning til serviceregistrering, som giver værksteder overblik over servicehistorik samtidig med, at de bibeholder fabriksgarantien på de biler, de servicerer. Det er ikke et lovkrav at uploade til OE portaler, men vi er glade for at kunne annoncere, at vores platform nu også understøtter dette for de værksteder, der måtte have kunder, der efterspørger det

LÆS MERE OM OE UPLOAD OG TILMELD DIG HER

Hvad får jeg ellers med Digital Servicebook?

Med tilføjelsen af OE Upload til den eksisterende Digital Servicebook-platform samler vi hele servicehistorikken ét sted. Det gør det lettere end nogensinde før at få adgang til og administrere tidligere serviceoplysninger. Det er samlet et sted – enten direkte i platformen, eller via en af vores mange integrationer med værkstedssystemer. Ved at have al information samlet på ét sted reduceres fejl og effektiviteten i serviceprocessen øges mærkbart. 

En af de bemærkelsesværdige fordele ved denne nye tilføjelse er, at autoværkstederne nu kan følge bilens rejse på tværs af forskellige værksteder. Dette betyder, at uanset hvilket autoværksted kunden besøger, kan de med forvente samme høje standard af service og pleje. Det styrker forholdet mellem autoværksteder og kunden og skaber en mere sammenhængende oplevelse.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til OE Upload eller Digital Servicebook-løsningen generelt, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe. Kontakt os på: 

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.046