23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VW viser fedt GTI-koncept - som bliver ny ID-model

Som i et bilspil kan du lege, du kører i en af de klassiske GTI'er - komplet med kunstig gearskift, lyde og de gamle instrumenter på skærmen. VW's GTI-koncept går retro hele vejen, designet efter den gode gamle GTI, og den elektriske billig-bil, ID.2all.

Det er nye tider i bilindustrien, vi skal jo til at køre elektriske biler allesammen lige om lidt, men nogle ting er bare for legendariske til at kyle ud med badevandet. En sådan ting er GTI'en der i 1976 forvandlede den almindelige husmorGolf til en lokal rallybil, og siden har hver Golf haft sin legendariske GTI, nogle mere legendariske end andre.

Se alle elbiler til salg på biltorvet.dk her.

Den køreglade entusiasme forsøger VW at holde fast i med det nye koncept, som er designet efter ur-GTI´en, hvor den første forskel af mange, er at I'et nu står for Intelligent, som i intelligente løsninger og ikke Indsprøjtning, for indsprøjtningssystemet, som i den første af slagsen, fik hevet 110 hestekræfter ud af den firecylindrede standardmotor på 1,6 liter og normale 75 hestekræfter. Det vel at mærke til blot 840 kilo bil.

I kabinen foregår der dog noget ret specielt, som mere minder om et bilspil, end en rigtig bil ...  Læs alt om det på biltorvet.dk her. 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048