23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital Servicebook relancerer mobil-app til værksteder og bilejere

Hos Digital Servicebook har vi netop lanceret en ny version af vores populære app, som skal gøre livet endnu nemmere for værksteder og bilejere. Den har længe trængt til en overhaling, og nu var tiden kommet til at forbedre brugeroplevelsen samt strømline funktioner og processer i appen.

En hjælp til værksteder

Med appen kan værksteder med abonnement på Digital Servicebook spare meget tid ved registrering af service. Desuden er der adgang til fuld servicehistorik på biler, hvilket gør det nemmere at kende bilen på forhånd og sikre, at kunden – altså bilejeren - ikke bliver hverken under- eller overserviceret.

Som et ekstra plus kan der hentes tilgængelig servicehistorik og kampagnedata fra en lang række OE-portaler, og det er også muligt manuelt at tilføje billede af historik fra papirservicebogen. Således kan Digital Servicebook mobilappen og software-platformen benyttes til at skabe en komplet servicehistorik på alle bilmærker, og platformen kan tilgås fra alle enheder – både på værkstedet og på farten.

Når biler er registreret i Digital Servicebook kan værksteder nemt indkalde bilejeren næste gang det er tid til service og give en endnu bedre kundeoplevelse.

Bilejere har fuld adgang til bilens data

Det er også nemt at komme i gang med at bruge appen for bilejere. Med en gratis profil er det muligt at tilknytte én eller flere biler og få adgang til servicehistorikken, hvis værkstedet benytter Digital Servicebook til registrering af service. Appen giver også adgang til information som f.eks. forsikring, gæld, kilometertal, øvrige bildata og afgifter.

Med Digital Servicebook er det slut med at bekymringer om mistede servicebøger, glemte stempler eller lignende. Hele servicehistorikken bliver digital og kan tilgås af både bilejere og værksteder. Det digitale stempel fungerer på samme måde som gyldig dokumentation i tilfælde af garantisager.

Bliver det aktuelt at sælge bilen, så vil den komplette servicehistorik medvirke til at sikre den bedst mulige salgsværdi, og bilen kan overdrages til den nye ejer i Digital Servicebook, da historikken følger stelnummeret (VIN-nummeret).

Flere nye features på vej

Digital Servicebook appen er under løbende udvikling og flere nye features er i støbeskeen. Dem kan vi dog ikke løfte sløret for endnu. Stay tuned!

Appen fås naturligvis til både iOS og Android og kan hentes her:

Download til iOS

Download til Android

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.048