23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sommerkampagne fra Wennstrom

Mangler du insektfjerner, fælgrens eller pH-regulering? Besøg os på shop.wennstrom.com - vi kører lige nu en attraktiv kampagne.

Med Insektfjerner fra Dr. Stöcker får du en effektiv, basisk koncentrat, der fjerner 'genstridigt' snavs og insektrester hurtigt, effektivt og skånsomt.

Dine kunder vil helt sikkert sætte pris på rene fælge efter en god lang ferie - og måske en køretur sydpå. Med den intensive fælgrens fra Dr. Stöcker får de effektivt renset deres fælge.

Opnå super resultater ved vandrensning med pH-regulering - et vigtigt hjælpemiddel til at regulere pH-værdien i brugsvand.

Besøg os på webshoppen og se de gode tilbud. Begrænset mængde, så længe lager haves.

Sådan får du et login til webshoppen

Klik her og udfyld formularen på denne side, så skal vi nok sørge for resten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og hold dig opdateret på nyheder fra Wennstrom

Som noget nyt kan du nu også tilmelde dig vores nyhedsbrev via e-mail. Det gør du ved at udfylde formularen her

Så snart du har tilmeldt dig via formularen, vil du modtage en mail, hvor vi beder dig bekræfte dig tilmelding endeligt. På den måde kan du også holde dig opdateret om nyheder og andre relevante informationer fra Wennstrom. Du vil modtage vores nyhedsbrev ca. 1-2 gange om måneden.

Vi hjælper dig hele vejen

Vores Salgsteam er naturligvis klar til at give dig en introduktion til webshoppen og guide dig, såfremt du har brug for det, og du er altid velkommen til at række ud til os.

 

 

Wennstrom Wash Systems A/S
Industrivej 17-19
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16864277

Send til en kollega

0.047