23948sdkhjf
Del siden

Wennstrom Wash Systems A/S

Wennstrom – Intelligente løsninger til flydende brændstoffer, Vaskeanlæg og E-mobilitet. 

Om Wennstrom Group
Wennstrom Group er en svensk, familieejet virksomhed med selskaber i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Selskabet startede sin rejse i 1917, hvor den svenske ingeniør Wennström specialiserede sig i koblinger og ventiler, hvilket var med til at standardisere og revolutionere hele branchen. Siden har virksomhed vækstet år for år, og i dag opererer vi i hele Norden - med mere end 300 kolleger er vi altid i nærheden.

Vores DNA
Åbenhed. Engagement. Synlig tilstedeværelse. Det er nøglebegreber for os i den måde vi driver forretning på. Vi lytter til vores kunders behov og vi er engagerede i det vi laver. Det mærker vores kunder i den måde vi arbejder på. Det er ikke det vi siger og gør, men måden vi gør det på - engagement og service er en grundlæggende del af vores DNA.

Vi vil gerne skabe værdi for vores kunder og gøre hverdagen nemmere. Vi samarbejder derfor også med nogle af de førende producenter indenfor branchen, så vi kan tilbyde dig løsninger med den nyeste teknologi og de bedste produkter, der passer til netop din forretning.

Forretningsområder
Vaskeanlæg
Wennstrom er forhandler af Christ Wash Systems – én af Europas førende producenter af vaskeanlæg. Kort vasketid og høj vaskekvalitet er afgørende for vaskehallens økonomi og brugerens oplevelse – og det lever vores vaskeanlæg op til.

Vi tilbyder:

-        Vaskemaskiner af høj kvalitet til alle typer af køretøjer.
-        Skræddersyede tekniske løsninger, der samtidig er brugervenlige og har lavt energi- og vandforbrug.
-        Biologisk vandrens, hvor du kan du spare op til 80% af vandforbruget. 

Som alternativ til et komplet vaskeanlæg tilbyder vi også mindre løsninger for semi-automatisk vask, eksempelvis til kunder med færre biler eller som behov for vask på midlertidig lokation - her anbefaler vi Wennstroms siderunner løsning.

Vi samarbejder med de førende leverandører af betalingsløsninger og kan derfor tilbyde anlæg der accepterer alle gængse betalingsmidler.

Vaskekemi
Wennstrom har tæt samarbejde med flere af de førende kemi producenter i Europa og kan derfor rådgive dig omkring valg af den optimale kemi til netop dit vaskebehov - det bedste produkt til den rigtige pris.

Service
Høj oppetid, lang levetid og stabil drift – når du køber et vaskeanlæg hos os, anbefaler vi, at du tilkøber en serviceaftale. Med en service aftale får du regelmæssig tjekket anlægget, og en tekniker står på spring, hvis der er behov for det. Vores Helpdesk er åben alle dage og har hurtig respons – og vi kan hjælpe dine kunder med at betjene anlægget. 

Professionelt bilplejeudstyr til puslepladsen. 
Som kunde hos Wennstrom får du adgang til Europas største sortiment af bilplejemaskiner. Vi er 
forhandler af MTM Hydro bilplejeprodukter i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I vores sortiment finder du alt fra støvsugere, sæderensere, sprinklerdispensere til måtterenser og cykel vaskesøjler. Puslepladsen giver dig mulighed for at udvide din kundekreds og skabe mer-omsætning til din eksisterende forretning. Alle bilplejemaskiner kan tilkobles samme betalingsløsninger som din vaskehal.

Opbevaring, distribution og påfyldning af elektricitet og brændstof
Hos Wennstrom finder du markedets bredeste udvalg af produkter til opbevaring, distribution og påfyldning af elektricitet og brændstoffer – og vi kan bygge præcist den løsning du har behov for. Vi er distributører af Wayne dispensere fra den globale producent, Dover Fueling Solutions, i både Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Verificering, kalibrering og reparation af flowmålere
Du kan få hjælp til lovpligtig verificering af dit måleudstyr, da Wennstrom er akkrediteret kontrolorgan i Sverige og Danmark. Vi udfører kontrolmåling og verificering på tankstationer, depoter, tankbiler, indenfor den kemiske industri, i lufthavne, samt kontrol af gasretursystemer og verificering af flowmålere til andre væsker end vand. Vi rådgiver også gerne omkring opbygning af stationen - også når det kommer til nye fossilfrie drivmidler som El, Metanol, LNG og CNG.

Vi er mere end bilvask og servicepartner på flydende brændstof – vidste du, at DE&T og Complete Solutions er en del af Wennstrom?

DE&T
Dansk El og Teknik er landsdækkende el-installatør med stor erfaring og faglig ekspertise indenfor elinstallationer på tankstationer, vaskehaller, retail-butikker og elektrisk lade-infrastruktur.

Complete Solutions
Complete Solutions er et stærkt team af specialister, der leverer alt fra skitseforslag til projektstyring af færdige byggerier i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Skal du bygge nyt står Complete Solutions klar med fagspecialiseret erfaring og rådgivning. 

Med Wennstrom som din samarbejdspartner kan du kan føle dig tryg under dit projekt - uanset om vi står for hele dit projekt eller dele af det. Du får adgang til en bred palet af fagspecialiseret knowhow, som du ikke finder andre steder. 

Vi er med dig hele vejen – små som store projekter.
#WeAreWennstrom

Wennstrom Wash Systems A/S
Industrivej 17-19
7430 Ikast
Danmark
CVR nummer: DK16864277
37
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062