23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide: Otte fede biler med lav ejerafgift

Hvad skal man gøre, hvis man drømmer om en fed bil, men ikke har lyst til at blive flået i de løbende afgifter til staten. Ja, du kan købe dig en elbil - eller en af de otte fede, flotte og fantastiske biler, vi har fundet på Biltorvet, og som alle koster under 3.000 kroner i årlig grøn ejerafgift.

Det er kun et par dage siden, DI Bilbranchen, som repræsenterer over 600 bilforhandlere, har foreslået en måde at finansiere danskernes køb af elbiler i fremtiden. Ejerafgifterne til benzin- og dieselbiler skal stige med yderligere 50 procent. Og de 50 procent skal altså lægges oveni de stigninger, som allerede er vedtaget, og som i alt vil stige 36,9 procent frem mod 2026.

Nye batterier giver Toyota 1.000 km rækkevidde – men kun i Kina

Det er ikke sjovt for alle os, der drømmer om sjove og hurtige biler, som ikke kører på strøm. Men der er håb. På Biltorvet har vi fundet otte sjove biler, som alle er til at betale i ejerafgift. Vores magiske grænse er 3.000 kroner.

Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo
Alfa Romeo Giulia får slet ikke nok respekt. Bilen kører simpelthen fantastisk, og styretøjet er skarpere end flere sportsvogne. Det giver god mening, for det var Ferraris tekniske chef, der overså hele projektet, så alle modeller har eksempelvis en kardanaksel af kulfiber – selv mindste motor, som er den, vi har fundet her. Det er en sprød 2-liters benzinmotor med turbo og et fint 8-trins automatgear. På trods af ’bare’ 200 hestekræfter, kan den relativt store sedan runde 100 km/t på bare 6,6 sekunder. Det burde være kvikt nok til de fleste, og i hvert fald nok til at man kan udnytte de dejlige køreegenskaber. Og fordi bilen officielt kører 16,7 km/l, skal du kun betale 2.080 kroner i ejerafgift.

En italiensk primadonna? Brugttest af Alfa Romeo Giulia

Du kan finde den italienske skønhed fra 270.000 kroner for en model fra 2017 med 95.000 kilometer på tælleren.

Læs hele guiden her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047