23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedste sommerbil under 200.000 kroner – Bilnørderne smider toppen

Høj sol, V6-power og intet tag. Bilnørderne går på sommerferie, men først skal de lige finde den bedste cabriolet til under 200.000 kroner. Heldigvis får de hjælp fra Henrik Dreboldt fra Kuffert og Kørehandsker.

Sommeren har ramt os. Måske med noget ustadigt vejr, end man kunne ønske, men det sker at solen titter frem. På netop de dage, findes der ikke noget bedre end en topløs cabriolet. Men hvilken skal man vælge, hvis man har et budget på 200.000 kroner. Det spørgsmål stiller Bilnørderne sig selv og kollega Henrik Dreboldt fra Kuffert & Kørehandsker.

Flyvende traktor – Bilnørderne lægger arm med sindssygt offroad-legetøj

Faktisk bliver dagens opgave ret hurtigt til en konkurrence. Henrik Dreboldt har nemlig gjort det fornuftige og har fundet en bundsolid Mercedes CLK320, som står lige så flot, som da den forlod fabrikken i Stuttgart i 2005. Bilnørderne er endnu en gang havnet i en italiensk klassiker, der har brug for lidt hjælp, før den rigtig skinner. Men da V6’eren i den sorte Alfa Romeo Spider først er vågen, er der sød musik.

Farvel og barsel
Hvilken af de to cabrioleter, der hurtigst kan få toppen på i tilfælde af en sommerskylle, eller hvilken af V6’erne der lyder bedst, må du se i videoen, hvor de tre værter også diskutere bilernes holdbarhed og design.

Vanvittig ’bil’ – Bilnørderne kører hillclimb med trehjulet Morgan

Sommertemaet fortsætter, da Andreas går på barsel. Og det betyder, at Bilnørderne holder en lang sommerferie, så der kommer ikke nye afsnit i en periode, men Bilnørderne skal nok vende tilbage til efteråret.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048