23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Familiens ven – brugttest af Nissan Qashqai

Qashqai er uden tvivl Nissans største succes – måske nogensinde, og med god grund. I tredje generation, er den ikke kun velkørende og praktisk. Vores brugttest viser også, at den er solid.

Nissan Qashqai er den der slags bil for folk, som egentlig er ret ligeglade med biler, men som alligevel synes, at netop deres bil er skidesmart. Og i tilfældet med den seneste, tredje generation af Qashqai, har de faktisk ret. J12 hedder den internt, og da den blev lanceret, rykkede luksusfornemmelsen en klasse op. Kabinekvaliteten blev bedre, der er mere udstyr, så alle varianter har fuld LED-forlygter og adaptiv fartpilot, mens trådløs ladning af mobilen findes fra næstbilligste variant Acenta. De praktiske indslag er mange, og børneforældre vil juble over bagdørene, der åbner op i 90 grader, så det er mindre besværligt at bakse et tungt barnesæde ind på bagsædet. Ligeledes vil du juble over rumfordelingen i bagagerummet, der gør, at Netto-poserne ikke eksploderer med Stryhns-leverpostej til alle sidder.

Franske overraskelser – brugttest af Renault Clio

Kort sagt er Qashqai familiens ven, men hvad med alt det under den smarte indpakning. Hvad med mekanikken, når bilen har rullet nogle kilometer. Og hvad skal du egentlig holde øje med, hvis du drømmer om et brugt eksemplar. Det forsøger vi at hjælpe med her, og til formålet har vi lånt en Qashqai Tekna+ med 158 hk fra 2022, som har kørt 32.000 kilometer. Den er til salg hos Andersen Biler på Nørrebro i København for 349.900 kroner.

Læs hele brugttesten her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047