23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du også glemt Honda? Her er prisen på den nye CR-V plugin

Honda har brug for at kravle op ad salgslisterne, og nu er de klar med en helt ny CR-V, som for første gang bliver en plugin-hybrid. Det giver en rækkevidde på 82 kilometer, men fraprisen bliver høj.

Honda lever et stille liv på de danske salgslister, men nu er det japanske mærke klar med den danske pris på den nye udgave af CR-V. Desværre bliver den ikke helt billig.

CR-V, som er mærkets største SUV, har traditionelt været en af de populære modeller herhjemme, og det er da også med en vis forventning, at prisen på den nye model præsenteres. Og som udgangspunkt er der kun en pris. På 553.900 kroner. Det er for Honda CR-V Advance Tech. Allerede nu ser det lidt hårdt ud for modellen. En Toyota RAV4 Plugin har eksempelvis til sammenligning en frapris på 513.990 kroner, og her får du i alt 306 hestekræfter og en rækkevidde på 75 kilometer.

Den rigtige Toyota – RAV4 Plug-in Hybrid

Den nye CR-V får en bedre rækkevidde – op til 82 kilometer. Og et samlet forbrug på 125 km/l, men den 2-liters benzinmotor giver en samlet effekt på bare 184 hestekræfter. De øvrige tekniske specifikationer er endnu ikke kendt.

Læs hele artiklen her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063