23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VW ID. Buzz: Perfekt til familien – ikke til langtur

Volkswagen ID. Buzz er charmerende, velkørende og mere rummelig end de fleste. Det gør den til et stort hit hos familien, men rækkevidden er ikke god nok.

Der er blevet sagt mange grimme ting om MPV’er, men biltypen er ubestridt den bedste løsning for den store familie. Det er så bare en skam, at du kører rundt og ligner slutproduktet af en parring mellem et realkreditlån og en forældresamtale, tilsat en gang rodbehandling hos tandlægen. Men hvorfor skal det være røvsygt at prioritere familien? Det behøver det jo egentlig ikke at være – se bare på Volkswagen ID. Buzz.

Buzzens mester – Volkswagen ID. Buzz

De fleste har allerede stiftet bekendtskab med tyskernes hippe elbil. ID. Buzz er åndelig afløser til det ikoniske Rugbrød, lanceret helt tilbage i 1950, og som officielt hed Transporter. ID. Buzz læner sig heftigt op ad forgængeren, og slipper afsted med et design, der både er funky retro-futuristisk, og samtidig formår at skjule, at Buzz reelt er formet som en flyttekasse. Og flyttekasser er praktiske, men det vender vi lige tilbage til om lidt.

For lad os lige runde det tekniske først. Vi tester ID. Buzz Style, som er den nuværende topmodel. Batteriet er 77 kWh stort, og en elmotor ved baghjulene yder 204 hestekræfter. Den officielle rækkevidde er 409 kilometer, og bilen koster fra 579.995 kroner. I starten af 2024 kommer der en forlænget version med et 86 kWh batteri og dermed mere rækkevidde, men lad os koncentrere os om bilen her.

Læs hele testen her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.089