23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom tættere på den elektriske Passat – alt om VW ID.7

Masser af plads, 700 kilometer rækkevidde og en pris, hvor mange kan være med, burde få firmabilskunderne til at savle over Volkswagens nye ID.7. Her er den elektriske efterfølger til VW Passat.

Det blå lys skinner ned over DJ’ens gule hår. Vi er til ’launchparty’ i Norrmalm-bydel i hjertet af Stockholm. Bassen pumper, og det hele er åh så hipt. På storskærmene er tyske marketing-typer på direkte fra Berlin, som skulle vi overvære en Oscar-overrækkelse. Helt så voldsomt er det ikke, men Volkswagen er helt oppe under loftet, og har derfor valgt at holde syv simultane arrangementer over hele verden. Vi skal nemlig se den helt nye Volkswagen ID.7.

Hyundais glatte bror – Ioniq 6 er så aerodynamisk, at den slår alle på energieffektivitet

Forventningerne er høje. ID.7 er den åndelige arvtager for Passat, og man har gjort sig umage for at skabe en elbil, som både er lækker og har en lang rækkevidde. Skræller vi marketinghysteriet væk, er vigtigste nyhed, at Volkswagen introducerer et nyt, større batteri på 86 kWh batteri. Denne version kommer til at hedde Pro S, og de foreløbige gisninger antyder, at det sender rækkevidden for ID.7 over 700 kilometer.

Kærkommen opdatering – derfor er Audi Q8 e-tron bedre end nogensinde

Det gør bilen interessant for firmabilskunderne, du ved – dem der elskede Passat, dengang diesel endnu ikke var persona non grata. Rækkevidde har været et stort fokus, og takket være et aerodynamisk design, har man en lav Cd-værdi på 0,23, altså samme vindmodstand som en Tesla Model 3. Med det vindglatte design, får selv det ’lille’ 77 kWh batteri en rækkevidde på 615 kilometer.

Læs hele artiklen her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032