23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brugttest - er Dacia Duster bedre end sit rumænske ry

Duster er uden tvivl Dacias mest sexede model, og med firehjulstræk er den overraskende kompetent, men holder den rumænske kvalitet, når bilen er brugt. Det svarer vi på i denne brugttest.

På grund af de meget lave frapriser, har Dacias modeller nogle gange været markedsført som et alternativ til brugte biler. Men hvordan fungerer det, når Dacia’en også er brugt. I dag skal vi undersøge, hvordan Dacias topmodel, den charmerende SUV, Duster klarer sig, når den er brugt. Det kan virke selvmodsigende, når vi så har lånt en flot og nærmest splinterny Duster Extreme, men det er fordi den har firehjulstræk og ser godt ud på billederne. Bilen er fra 2022, har kørt bare 3.000 kilometer, og koster 269.900 kroner hos Ejner Hessel i Kastrup.

Terrængående kultbil - brugttest af Suzuki Jimny

Netop kombinationen af dieselmotor og firehjulstræk virker oplagt, og er også eneste mulighed, hvis du vil have firehjulstræk. Og det er en skam, hvis ikke du vælger denne kombination. Duster er nemlig overraskende kompetent i skoven eller i pløret, og det klæder det kantede og højbenede design, at man ved, at der skal mere en fugtig græsmark til at stoppe bilen. Firehjulstrækket stammer fra Nissan, og det er solidt, men dieselmotoren er en anden historie, så den får du her.

560.000 km - hvor meget Mercedes er der tilbage?

Motoren er fra Renault og hedder internt K9K, og så har den faktisk været i produktion siden 2001. Mercedes har også en variant, som de kalder OM607, og fordi forskellene er så små, tog vi en snak med Gørløse Autoimport, som ved alt om Merceder og deres motorer.

Læs resten af brugttesten her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063