23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Racerserien TCR Denmark kommer til CHGP 2021

Er du klar til masser af ræs fra både nye og gamle racerbiler ført af både verdensstjerner og amatører. I år kommer racerserien TCR Denmark tilmed på besøg, og underholdningen skal nok blive i top.

Copenhagen Historic Grand Prix er lige rundt om hjørnet, og i år bliver det med den nye standardvognsserie TCR, som byder på stjernenavne som Jan Magnussen og Casper Elgaard.

Når Copenhagen Historic Grand Prix for 20. gang skydes i gang d. 6. august 2021 på Bellahøj Park, får den spektakulære TCR-klasse premiere i de københavnske gader. Klassen byder på prominente navne som Jan Magnussen, Casper Elgaard og Kasper H. Jensen, der helt sikkert vil give anledning til intens og actionfyldt racing. Seriens promotor forventer alle 20 biler i serien til starten i august.

TCR-serien dækker over motorsportens samlede format af standardvogne og har allerede vist sit værd i 2020 sæsonen med fem løb i kalenderen i en coronaramt udgave af den planlagte sæson.

Seriens højtydende biler bliver for alvor sat på prøve, når de for første gang i seriens eksistens bliver budt velkommen på den ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032