23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Familien fremtid – Volkswagen ID.4

ID.4 er Volkswagens nye håb, der skal omvende danske familier til eldrift - vi kører den og bliver ikke skuffet.

Vi kører Volkswagen ID.4 for første gang, og bliver ikke skuffet. Mere rummelig end en Tiguan, og kvikkere og mere komfortabel end Passat – Volkswagen har skabt en fremtidssikret favorit til hele Danmark.

Er der nogen, der kan overbevise os danskere om, at det er på tide at skifte til elbil, så må det være Volkswagen. De er suverænt Danmarks mest populære mærke og har proklameret, at de vil sælge 10.000 elbiler alene i år. Det er ret vildt, og selvom vi allerede er imponeret af ID.3, er der brug for forstærkning. Og den forstærkning kommer fra ID.4.

Til forveksling kan den ligne ID.3, men ID.4 er både noget større og længere. Faktisk er den 7,5 centimeter længere end Volkswagens egen SUV Tiguan, og selve akselafstanden – det der giver god plads på bagsædet – er næsten ni centimeter længere. Og det mærker man på bagsædet. Det er bredt, og her er mere plads til lange stænger end i Tiguan, og mere luftigt end bagsædet i Passat, hvor der er mere hule-fornemmelse.

Bagagerummet er stort og regulært med 543 liter, som dog ikke helt matcher Tiguan med 615 liter. Til gengæld har Volkswagens ingeniører tænkt på elbilejerne, for under gulvet er der et reelt rum, hvor man kan kaste et ladekabel ned. Og kaste er et bevidst ordvalg, for her er god plads, og det bliver man glad for, så man slipper for at pakke et vådt og snavset kabel sammen. De praktiske egenskaber strækkes med evnen til at køre med op til 1.000 kilo trailer. Og senere introduceres en firehjulstrukken version med ekstra kræfter, som må trække 1.200 kilo. På den praktiske side må vi altså konkludere, at du ikke behøver at gå på kompromis, hvis du vælger Volkswagens elektriske crossover.

Elektriske ulemper
Rækkevidde-angst er et udbredt fænomen blandt bilister, som endnu ikke har ejet en elbil, mens langt de fleste elbilejere ser det som et forsvindende lille problem. ID.4 kommer med to forskellige størrelser batteri – 52 eller 77 kWh. Det giver en officiel rækkevidde på op til...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047