23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks billigste elbil – så billig bliver Dacia Spring

Dacia er klar med priserne på Danmarks billigste elbil - Spring. En charmerende mini-SUV med 230 kilometer rækkevidde og et prisskilt, hvor de fleste kan være med.

Nu bliver det endelig muligt for almindelige danskere at få en eldrevet bil nummer to. Dacia Spring har 230 kilometer rækkevidde og koster det samme som Dacia Sandero.

Bilproducenterne kappes om at levere nye, store og lynhurtige elbiler. Men få koncentrerer sig om de små og billige biler. Den slags som vil være perfekt som familiens bil nummer to, eller for pendlere med kortere kørselsbehov. Men nu kommer Dacia os alle sammen til undsætning med den højbenede elektriske mini-SUV Dacia Spring.

Priserne begynder ved 128.990 kroner for en version, der ud over at kunne rumme fire voksne, kan køre op til 230 kilometer, og hvis det er ren bykørsel, op til 305 kilometer. Det gør Dacia Spring så billig, at du ellers kun kan finde brugte elbiler, hvis det skal være i samme prisklasse, og selvom 230 kilometer rækkevidde ikke længere imponerer nogen, så er det markant bedre end en brugt Nissan Leaf, Renault Zoe eller BMW i3.

Mere sikkerhed
Bilen bygger på den fælles CMF-A platform fra Nissan og Renault. Sikkerhedsmæssigt har den som standard seks airbags og automatisk nødbremsesystem. På komfortsiden er der som standard aircondition, syv tommer multimediesystem med voice recognition, elruder og mulighed for at oplade og tjekke batteristatus via Dacia app. Desuden er der...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047