23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højbenet Yaris skal sikre Toyotas dominans

Toyota har præsenteret en ny højbenet søster til Yaris. Modellen hedder Yaris Cross og med ekstra plads og hybridteknologi, skal den sælge som kolde fadøl til en Volbeat-koncert.

Toyota præsenterede den nye Yaris sidste år, og den lokker med skarpere design, bedre køreegenskaber og smart teknik. Kort sagt er den nye model klar til den hårde kamp blandt minibilerne. Men mini’erne har fået en frisk søster, der er glad for udeliv. De små crossovers skyder frem i disse dage som bladene på et bøgetræ. Og hvis Toyota vil gøre sig forhåbninger om at fastholde positionen som en af verdens største bilproducenter, må de også være med her. Derfor præsenterer de nu Yaris Cross.  

Yaris Cross er længere, bredere og ikke mindst højere med større frihøjde end Yaris og vil desuden kunne fås med firehjulstræk og hybridteknologi, som passer godt til de europæiske kunder. Og så er det måske her, du tænker - det lyder da som noget, Toyota har prøvet før. Urban Cruiser hed den, men den var vist forud for sin tid, for Toyota har selv glemt den model. I stedet har Toyota flittigt brug af sin europæiske udviklings- og designafdeling, hvor man har lavet grundige undersøgelser af europæiske bilkøberes behov. 

Trebenet hybrid
Den nye Yaris, der kommer efter sommerferien, og den nye Yaris Cross er de første to modeller, der benytter sig af Toyotas nyudviklede trecylindrede 1.5-liters hybridmotor. Groft sagt har Toyota taget de firecylindrede 2.0-liters og 2.5-liters hybridmotorer fra henholdsvis Corolla og C-HR samt RAV4 og Camry og fjernet en cylinder. Faktisk mønstrer motoren verdens hurtigste forbrændingshastighed, hvilket fører til et stort ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062