23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Torden og lynild – Ford bygger elektrisk Mustang med 1400 hk

Med en elektrisk SUV på vej har Ford brug for at bevise sine skeptiske amerikanske fans, at elmotorer også kan brænde gummi. Så de har ombygget en Mustang til en elektrisk dragster med 1.400 hestekræfter.

Hvordan du mon ville have det, hvis du havde en tatovering af en stejlende Mustang på den ene skulder og Donald Trump på den anden, og så blev du præsenteret for Fords seneste Mustang-model Mach-E. Det er en elektrisk SUV, og længere væk fra den originale pony-car kan man næsten ikke komme. Men el er fremtiden, og det må selv de mest tykhovedede og klimaskeptiske amerikanere indse, mener Ford, der, ligesom de fleste andre bilproducenter, skynder sig for at elektrificere deres modelprogram.

Og hvordan omvender man så en våben-glad, overvægtig amerikaner til, at strøm kan sparke røv. Man bygger en dragracer, spydspidsen for amerikansk bilteknologi, hvor to biler ræser over 402 meter på kortest tid, der kan tampe konkurrenterne med ildspyende benzin-V8’ere.

Tordenguden
Fords charmeoffensiv ville få selv tordenguden Thor til at tippe på hatten, for den batteridrevne Mustang Cobra Jet 1400 er en specialbygget dragster-prototype, der leverer intet mindre end 1.400 hestekræfter og et drejningsmoment på ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048