23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Desinficeringsanlæg til autobranchen eller transportsektoren

Behovet for desinficering af køretøjer er kommet for at blive. MTM Hydro har gjort det enkelt at foretage en præventiv desinficering af køretøjer.

GV Sanisprayhedder den seneste nyhed fra MTM Hydro, som er udviklet til autobranchen, virksomheder der udfører persontransport, samt den øvrige transportbranche, der har behov for en mobil mulighed til desinfection.

Tilhører du en virksomhed der til daglig har med køretøjer at gøre, og hvor brug af almindelige værnemidler kan være noget af et udstyrs-stykke, skal du indskrive et køretøj til service, eller køre du hyrevogn, kan GV Sanispray være en mulighed for din dagligdag.

Maskinen kan i princippet sammenlignes med en mobil højtrykrenser på 4 hjul. dog skal den kun have tilsluttet El, da desinfectionsmidlet placeres på maskinen, som vist på billedet.
Den indbyggede kompressor er med til at forstøve væsken optimalt, således at den renses overflade ikke er gennemvædet efter pålægningen. 
Mundstykket vil være påmundteret en en 12 mtr. lang spiralslange, hvilket giver mulighed for at nå helt ned til bagsædet på de fleste busser.

GV Sanispray forhandles af Wennstrom Wash Systems A/S

Wennstrom Wash Systems A/S
Industrivej 17-19
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16864277

Send til en kollega

0.063