23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aldrig har opfølgning været lettere

Lækkert dataudtræk fra salgsprogrammet AutoDesktop giver forhandlere overblik over, hvor samtlige kunder blev sluppet, så det er muligt at lave opfølgning på hidtil usete måder. Kun fantasien sætter grænser.

Forestil dig, at der er store prisnedsættelser på en bestemt bilmodel, og du derefter sender en mail til alle de kunder, som har prøvet bilen indenfor de seneste par måneder, men som aldrig underskrev et tilbud. Den slags udtræk og brevfletning er nu muligt fra AutoDesktop.

Læs mere her.

 

 

 

 

Få hjælp til markedsføringen
Vil man et skridt videre i forhold til at udnytte sine egne data, træder Auto IT gerne til.

”Hos Auto IT vægter vi højt at kunne hjælpe bilforhandlerne. Derfor tilbyder vi en komplet håndtering af online-markedsføring og har et team med stor erfaring. Ved at lade os håndtere markedsføringen, sikrer bilforhandlerne, at de har en samarbejdspartner med dyb indsigt i branchen,” oplyser Konsulentleder Morten Vestergaard fra Auto IT og nævner flere muligheder.

”Dette udtræk kan bruges til mail og sms-markedsføring og give mersalg til eksisterende kunder, som fx serviceaftale, hjulskifte, tilbud på tilbehør til specifikke modeller osv. Mail-udtræk kan også bruges aktivt til avanceret markedsføring på Facebook. Mulighederne er uanede,” nævner Morten Vestergaard

Afdelingen for online markedsføring kan nås på telefon 31681297.

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.047