23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan finder du den perfekte familiebil

Hvad er egentlig vigtigst, når barnet er på vej, og du skal købe den første familiebil? Biltorvet har i samarbejde med Babyhelp.dk lavet en guide, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte bil til din familie.

Der er rigeligt med ting, der skal være styr på, inden baby kommer. Så det er forståeligt, hvis du ikke har den helt store energi til at bruge timevis på at researche den bedste familiebil. Men frygt ej, for Biltorvet og Babyhelp.dk, en hjemmeside der guider nybagte fædre og mødre til at blive forældre, kommer dig til undsætning. Her gennemgår vi de forhold, der har allerstørst betydning for en bils kvaliteter som familiebil, og sidst i artiklen kommer vi med en række konkrete bud på gode familiebiler.

Disse to biltyper byder på meget plads
Selvom et barn i sig selv ikke fylder meget, er det vigtigt med en rummelig bil. Dette skyldes i høj grad, at udstyr til børn fylder ganske meget. Autostolen er uundværlig, og lovgivningen påkræver, at børn under 135 centimeter skal anbringes i en autostol. Alle, der har prøvet at sidde på bagsædet i selskab med en eller flere autostole, ved, at den slags stole fylder mere end amerikanere med årskort til Burger King. Autostole er i øvrigt ikke det eneste slags børneudstyr, der er afgørende for, at mange småbørnsfamilier prioriterer rummelighed højt. Udstyr som barne- og klapvogne stiller store krav til en bils rummelighed. Her er der dog ikke tale om pladsen på bagsædet, men derimod i bagagerummet.

Der findes mange forskellige biltyper, så i dette afsnit vil vi introducere dig for to, der byder på godt med plads på bagsædet og i bagagerummet. De to, der er tale om, er stationcars og MPV’er. Netop disse biltyper er – grundet deres praktiske egenskaber – meget populære hos børnefamilier. Har du ikke helt styr på, hvad der kendetegner de to biltyper, kommer der herunder en kort gennemgang af deres karakteristika.

Hvad kendetegner en MPV?
MPV er en forkortelse for Multi Purpose Vehicle og er en stor familievenlig bil, som særligt er kendetegnet ved at være yderst fleksibel. En MPV er et oplagt valg hos større børnefamilier med ...

Læs mere på Biltorvet her.

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078