23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En stjerne for de smarte - Mercedes C 300 Coupé

Mercedes C300 Coupé taler til de, som går op i udseende og teknologisk bling-bling, i stedet for at lade sig styre af ligegyldige ting som snusfornuft. Og her fejler den vældig smarte stjerne på ingen måde.

På Biltorvet er vi glade for Mercedes velbyggede C-Klasse. Den imponerer både som sedan og stationcar, uanset om den har en diminutiv 1,5-liters motor eller 333 hestes fra en syngende V6’er. Men vi har haft til gode at prøve ego-versionen af C-Klasse. Det er coupé-varianten med bare to lange fordøre og en faldende taglinje.

Design er jo en smagssag, og ingen skal bilde mig ind, at Mercedes laver en bil, der ikke findes et stort publikum til. Det må være dem, der kniber en tåre i øjeblikkelig forelskelse af den dråbeformede, sportslige C300, vi har til test. I mine øjne virker C-Klassen dog på en eller anden måde for klejn til de svungne linjer. Den er for lille til at være en ægte Grand Tourer og for stor til at kæmpe med fx en Audi TT.

Døre spærrer trafikken
De lange døre gør den heller ikke videre praktisk på en snæver p-plads, hvor man risikerer at banke dem op i andre biler, og du kan heller ikke parkere ved en cykelsti, da dørene kan spærre helt for selv de bredeste af slagsen i København. Adgangen til bagsæderne er alligevel ikke optimale, selv om det kræver, at forsæderne skubbes frem. Taglinjen giver fint plads til personer på 175 centimeter, men over 180 centimeter kniber det med at få rum til hovedet, og der er også kun lige plads til benene. Et barnesæde er næsten umuligt at lirke derom, selv om sæderne netop er bedst velegnet til de små.

Men nu er C300 jo heller ikke sat i verden for at være praktisk, men for at se lækker og smart ud og være sportslig. Affjedringen er derfor af den faste slags, hvilket har den gode effekt, at ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047