23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens serviceportal til værksteder og bilejere

Digital Servicebog ønsker at gøre livet lettere for bilejere og værksteder. Det skulle bl.a. være nemmere at være værksted og sikrere at købe bil, uden at skulle bekymre sig om kilometersnyd.

Slut med servicehæftet af papir

  • Med Digital Servicebog har bilejere altid servicebogen lige ved hånden. Det er blevet nemt at holde styr på vigtige informationer om samtlige biler – også dem med den gamle papir-servicebog.
  • Digital Servicebog er den eneste løsning på markedet, der samler bils informationer ét sted. Bilejer, bil og værksted er forbundet i ét overskueligt system, som gør kommunikation om service, vedligehold af forsikringer og garanti samt bilens historik lettere tilgængeligt for alle parter.

Tidsbesparelser og øget effektivitet

  • Vi har gjort arbejdet simplere for værksteder, der nemt og enkelt kan udfylde informationer om bilens service og tjekke dens historik direkte i appen.
  • Alle serviceaktiviteter kan dokumenteres i løsningen, og det er ikke nødvendigt med et stempel i den digitale eller trykte papirservicebog – Digital Servicebog erstatter nemlig det sædvanlige stempel.
  • Fuld integreret med førende IT systemer fra bilbranchen.

En kunderejse der fuldender brugeroplevelsen

  • For bilejere, har vi skabt en kunderejse, der giver dem en tættere kontakt med værkstedet. Med informationen fra værkstedet og bilen samlet i én portal, kan bilejeren uden besvær tjekke op på reparationer og serviceeftersyn og undgå at glemme noget. For at fuldende brugeroplevelsen, har vi gjort det muligt for bilejere at booke service hos værkstedet direkte i appen.

Bliv medlem i dag: https://digitalservicebog.dk/opret-vaerksted/

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.047