23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når IT giver værdi:

1 minuts arbejde, gav penge og helt nye muligheder for god kundeservice.

Anders fra Saltum Auto vandt reservedele for 10.000 kr. i en konkurrence som Digital-Servicebook.com havde på årets Au2parts messe. Konkurrencen gik kort fortalt ud på at anvende Digital-Servicebooks app. til at registrere service, og Andres blev efterfølgende udtrukket som den heldige vinder.

Saltum Auto har lige nu et 30 dages gratis prøveabonnement til Digital-Servicebook.com, som han synes fungerer rigtigt godt for ham. Han sparer tid og kunderne får god service.

Anders vil fremover anvende Digital-Servicebook.com, og den helt store fordel ser han i integrationen med hans IT-system og så muligheden for at kunne få OE-data (servicebøger og kampagner) leveret via Digital-Servicebook.com.

Det betyder, siger Anders fra Saltum Auto, at han kan nøjes med at anvende eet system til alt (registrere service, få OE-data, lave kundeindkaldeler, tage biller af f.eks. papirservicebøger, give kunder adgang til data på deres biler m.v.), og han kan anvende systemet til alle bilmærker. Han skal således kun forholde sig til eet system – meget tidsbesparende for ham og god service til hans kunder.

  • Digital-Servicebook.com øger tilliden i bilbranchen til glæde for bilejere og værksteder !
  • Ved at udvikle digitale løsninger, som sikrer mod kilometersnyd, giver service dokumentation, og øger salgsværdien.

Skal dit værksted/forhandler være med? OPRET ADGANG HER

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.046