23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forhandlere solgte for 680 mio. kr. i årets nytårskur

Årets to første weekender viser mere aktivitet ude hos bilforhandlerne end sidste år. Især salget af de brugte biler trækker op. Det viser opgørelse fra bilsalgsprogrammet AutoDesktop.

Årets første weekend viste større travlhed i bilhusene end sidste år, og anden weekend fulgte i samme spor. Største stigning er på brugte biler, hvor antallet af slutsedler på brugte biler i anden weekend steg med 34 procent i forhold til samme weekend sidste år.

Det viser tal fra bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Her blev der i alt registreret 28 procent flere underskrevne slutsedler på brugte biler i de to første weekender af 2019 sammenlignet med de samme weekender i 2018, mens tallet for solgte nye biler steg med 23 procent.

En del af den øgede aktivitet skyldes ganske enkelt, at flere bilhuse bruger AutoDesktop, men det ændrer ikke på, at der generelt har været mere travlt i bilhusene end sidste år.

Fremgang på brugt
”Der er ca. 20 procent flere forhandlere, der bruger AutoDesktop sammenlignet med sidste år. Men selv når vi kompenserer for det, så ser vi fremgang fra 2018 til 2019 i salget af nye og brugte biler, der er størst på de brugte.,” siger direktør Claus Nyboe fra Biltorvet A/S, der står bag programmet AutoDesktop.

”Første weekend gav et billede af, at der især var stigning i nybilssalget. I anden weekend var det salget af brugte biler, vi oplevede den største fremgang på. Det tegner rigtig godt for bilåret 2019,” mener Claus Nyboe.

Som en lille kuriositet, blev der solgt biler for lige over 680 millioner kroner gennem AutoDesktop over de to weekender, fordelt på knap 165 mio. kr. brugte biler og 517 mio. kr. nye. Første weekend stod for den største omsætning med knap 410 mio. kr.

Med venlig hilsen

Biltorvet A/S

 

AutoDesktop

·         Digital platform til salg af biler og eftermarkedsydelser

·         Sikrer integration mellem DMS, bogføring og diverse processer

·         Integrationer til importører og finansierings- og forsikringsydelser til kunden.

·         Tilkøbsmoduler til indsamling af samtykker (Samtykke.Net) og genberegning af afgift (L4) og dækhotel.

·         Tilhørende gratis app til iOS og Android. Indsaml samtykker og lav køresedler på mobilen – helt uden papirer.

NYHEDER:

·         Underskriv slutsedler med NemID og lav serviceaftaler direkte i AutoDesktop

 

Læs mere om Biltorvet.

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.049