23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Start det nye år med et friskt ansigt

Kør det nye år i møde med en smart og moderne præsentation af jeres firma og salgsbiler med ny hjemmeside fra Biltorvet.

Biltorvet A/S laver dedikerede hjemmesider til bilforhandlere. Der er to typer - den store, CarLean, er til ambitiøse forhandlere, der selv vil bestemme design og opbygning, og have alle digitale muligheder, mens CarLite er til små og mellemstore forhandlere. Vi kan levere CarLite lynhurtigt. CarLite er nemlig en enkel og moderne opbygget hjemmeside med  alt, hvad forhandleren skal bruge.

Lige nu har vi et godt tilbud på CarLite - du kan få ti procents rabat, hvis du bestiller inden jul. 

Prisen er i forvejen lav - du kan få den helt nede fra 5000 kroner, hvis du selv propper indhold i. De fleste vælger dog at lade os gøre arbejdet med at sætte logo og farver, samt indhold ind, så du får en grydeklar hjemmeside - dette koster 10.000 kroner (men husk, du får rabat inden jul!)

Klar til brug
CarLite leveres med de mest gængse funktioner. Det er ikke muligt at få yderligere funktioner eller at få skræddersyet jeres eget design. Det er dog muligt at lave mindre designmæssige ændringer.

Læs mere om CarLite her.

Læs om en lille brugtvognsforhandler, der fik ny hjemmeside, samt salgsprogram og skiftede til biltorvet.dk og sparer 4000 kroner hver måned. 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046