23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér annoncerne og få flere salg

Knap halvdelen af trafikken til bilportaler som biltorvet.dk sker via googlesøgninger. Optimér derfor din annoncetekst for at sikre dig, at Google finder netop din annonce.

Undersøgelser viser, at flere og flere bruger Google til deres indledende research, når de leder efter en ny bil.

Hovedparten ved ikke præcis, hvilken bil, de søger efter og de bruger samlet set op til 15 timer på research over en periode på op til et halvt år – i den periode, har man derfor rigelig mulighed for at påvirke kunderne.  
 
En af måderne er at få vist bilannoncen for de søgende på Google.
 
For at de hopper over fra Google til en bilannonce på fx biltorvet.dk, skal den derfor optimeres til Google.
 
Fx er søgetermet ”billig brugt bil” ret højt oppe i Googles søgninger, så hvis din annonce viser en billig brugt bil, så skriv det i annoncen. Så vil Google fange det og linket til din annonce blive vist, når personer søger på det.

Ingen hyroglyffer
Undgå også kryptiske forkortelser. Automatgear er et søgeord, som er populært lige nu. Skriv derfor automatgear i stedet for at forkorte det til aut., ligesom du også skal skrive stationcar, ikke st.car. og anhængertræk, ikke anh. træk.

Ved fx at skrive ”Her er en billig brugt bil. Det er en stationcar med automatgear og anhængertræk”, rammer man fire af de mest søgte termer relateret til brugt bil, og annoncen bliver sandsynligvis vist højt oppe i søgningen på Google.
 
Det kalder man at søgeoptimere, forkortet SEO. Så husk at skrive forkortelserne ud på ekstraudstyret og bruge beskrivende tekst på det, folk søger på. Det kan fx også være ”Økonomisk familiebil, smart bybil eller let at parkere”.

Du kan lære mere om, hvordan du optimerer dine bilannoncer ved at tilføje en film eller ved at tage nogle lækre fotos. Det vil også trække flere ind på dine annoncer fra det digitale land.

Klik her

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063