23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velar - Den nye super-SUV

Range Rover har begået en ny model, som ligger sig mellem Evoque og Sport, nemlig den nye superflotte og imponerende Velar. Den er ekstremt moderne indvendigt og ualmindeligt betagende udvendigt.

Designet på Range Rover Velar er faktisk ganske simpelt. Man har fået besked på at designe en strømlinet bil, der skal udstråle sikkerhed og eksklusivitet på samme tid. Dette er bl.a. gjort med den store front, dørhåndtag der flugter med selve døren, og den indbyggede hækspoiler – alt sammen ting, der ikke bare ser godt ud, men som samtidig har en positiv effekt på aerodynamikken og derved også det samlede forbrug.

Men, disse elementer har samtidig haft en anden effekt. Bilen er ualmindelig vellykket i sit design og det er virkelig en head turner af de helt store, når den parkeres ved det lokale supermarked eller for den sags skyld foran jagthytten.

Indvendigt har interiøret fået et ordentlig smæk i den retning der står ”fremtiden” på, hvilket bedst ses omkring midterkonsollen.

Her har en skærm i meget høj opløsning den dominerende plads. Den er integreret i en buet glasplade, hvor drejeknapper, der skifter udseende alt efter det du skal bruge dem til afslutter designet på fornemste vis.

Netop det med at skifte udseende, er en gennemgået ting i kabinen. F.eks. skifter knapperne på rattet også udseende, alt efter den menu du befinder dig i. Det er super godt lavet. Ja, jeg ved godt, at det er set før hos andre mærker – jeg har bare aldrig set det så gennemført.

Over førnævnte skærm har vi endnu en skærm, som er integreret i instrumentpanelet. Skærmen har samme høje opløsning og styrer bilens mediesystem og navigation. Den har den smarte funktion, at den ligger fladt og flugter med udformningen af instrumentpanelet. Når bilen startes, vipper skærmen frem, så den er nemmere at se. Du har mulighed for at stille på skærmens vinkel, så du fx undgår refleksioner. Men, det er ikke slut med skærme endnu.

Lige foran dig, sidder endnu en skærm, der viser de gængse instrumenter, som speedometer, omdrejningstæller og den slags. Denne skærm har også høj opløsning og en umanerlig flot grafik. Det er gennemført i en hidtil uset grad. 

Vi har testet topmodellen blandt benzinmotorerne, en 380 hk stærk V6’er. Den er noget af et bekendtskab. Den reagerer på det ...

Læs resten af anmeldelsen og mere om køreegneskaberne ved at klikke her. 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031