23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virkelig god tre-cylindret Audi A3

På Biltorvet.dk anmelder vi de nyeste biler. Turen er kommet til den faceliftede Audi A3, som vores anmelder har store problemer med at finde noget galt med. Det til trods for en lillebitte tre-cylindret motor.

Audi er klar med en faceliftet A3. Men, selvom den seneste ansigtsløftning har gjort A3 ualmindelig skarp at se på, så er det under motorhjelmen, at vi finder den største nyhed. Vi tester nemlig A3 med 1,0 liters turbomotor og kun 3 cylindre. 

Motor
Motoren er omdrejningspunktet i denne test. Den er på 1,0 liter og har en maksimal ydelse på 116 hk og et drejningsmoment på 200 Nm ved 2.000 o/min. Takket være den nyeste turboteknologi, så trækker den lille imponerende og efterlader en med følelsen af, at der er langt flere hk til rådighed end de 116.

Sprintdiciplinen fra 0-100 km/t er overstået på 9,9 sekunder og topfarten er 206 km/t. Audi lover 21,3 km/l i gennemsnit, hvilket faktisk er yderst realistisk, hvis du har en fornuftig speederfod. CO2-udledningen er kun 107 g/km.

Køreegenskaberne er de bedste Audi endnu har formået at få ud af A3’eren. På landevej og motorvej ligger bilen solidt plantet på asfalten og reagerer på dit mindste vink med rattet. Det er virkelig godt.

Typisk Audi
Kvaliteten i kabinen er typisk Audi, hvilket betyder høj. Man har ikke valgt nogle former for nemme løsninger og det er derfor en yderst positiv oplevelse at opholde sig i bilen. Specielt sæderne er imponerende gode, hvis du vælger ...

 

Læs resten af anmeldelsen blot ved at klikke her.

Eller klik på videoen, for at se videoanmeldelsen.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047