23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Biltorvet i samarbejde med motorcykelbranchen

Motorcykel Forhandler Foreningen og Biltorvet A/S indleder samarbejde. Ambitionen er, at MC-branchen er helt digitaliseret på salgsværktøjerne inden motorcykelsæsonen starter til foråret.

Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF) og Biltorvet A/S har indledt et samarbejde om digitalisering af motorcykelbranchen. Det er et samarbejde, hvor gashåndtaget er i bund fra start, da alle medlemmerne i god tid før motorcykelsæsonen får adgang til et brancheledende digitalt salgsværktøj, hvor man får alt, der skal bruges, i et enkelt program.

Samarbejdet har til formål at skabe smartere og mere effektive arbejdsgange hos landets motorcykelforhandlere, og samtidig gøre det lettere at sætte motorcykler til salg på internettet.

Samarbejdet omfatter bl.a. lancering af software-pakken MC-Desktop, som er en salgsplatform for motorcykelforhandlere, der er bygget på AutoDesktop, Biltorvets velfungerende salgs- og CRM-løsning til bilforhandlerne.

Alt ordnes via MC-Desktop
Med MC-Desktop vil en motorcykelforhandler i én arbejdsgang kunne arbejde med nye og brugte motorcykler på lager, kalkulere tilbud, lave prøvekørsler, slutsedler samt beregne finansierings- og forsikringstilbud. Desuden kan man sætte motorcykler til salg med billeder og video på egen hjemmeside og salgs-portaler via programmet. De fleste processer kan sågar gennemføres på smartphone eller tablet via den tilhørende app.

Det vil alt sammen være medvirkende til at give forhandleren en mere smidig, sikker og kundevenlig tilgang når det gælder motorcykelsalg anno 2017. På den måde vil motorcykleforhandlerne langt lettere kunne sætte sine produkter til salg der, hvor de mener, det giver bedst mening, lyder det fra MFF’s formand John Tange.

”Vi gør det, fordi vi vil skabe værdi for vores medlemmer. Det kan måske også tiltrække flere medlemmer, når vi kan tilbyde denne smarte løsning,” uddyber formanden.

”For Biltorvet A/S er samarbejdet en kickstart til at få justeret AutoDesktop til at kunne håndtere motorcykler,” udtaler Claus Nyboe, Direktør på Biltorvet A/S.

Klar før sæsonstart
MC-desktop lanceres i starten af 2017 i god tid inden MC-sæsonen starter, så forhandlerne kan komme godt i gang med at bruge programmet.  

I forbindelse med lanceringen vil der blive afholdt regionale kurser i brugen af MC-desktop.

Samtidig er Biltorvets konsulentkorps og Biltorvet Akademi samt MFF’s kontor klar til at hjælpe alle medlemmerne af MFF i gang.

Det er forventningen, at alle de kommercielle MC-portaler vil vælge at modtage annoncer fra MC-desktop.

MFFs medlemmer står for ca. halvdelen af det professionelle brugtmarked og næsten hele ny-markedet for motorcykler i Danmark.

Har du spørgsmål til ovenstående kan MFF’s formand John Tange træffes på telefon 40 45 66 48 eller Direktør Claus Nyboe på telefon 26 70 76 77.

Billedet viser MFF’s Formand John Tange (til venstre) og adm. direktør for Biltorvet A/S Claus Nyboe ved underskrivelsen af aftalen.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047