23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalservicebog og Autofrontal integration

Værksteder der bruger Autofrontal , kan nu få direkte adgang til Digitalservicebog, fra Autofrontal - nem registrering af Digitalservicebog.

NU BLIVER BILEN DIGITALE - slut med servicehæftet
Mazda var det første bilmærke med en elektronisk servicebog, men i dag har også Mercedes, BMW, Ford, Skoda, VW, Audi, Hyundai, Seat, Landrover og Jaguar, sendt den gamle papirbog på pension, og skiftet den ud med en elektronisk servicebog.

Digitalservicebog er eneste løsning til samtlige bilmærker, både papir og digitale - Det er et online opslagsværk, der hjælper både bilejer og værksted med at holde styr på service, historik og vigtige informationer i et system - Vil du "nøjes" med kun at taste i en servicebog er Digitalservicebog eneste løsning.

Samarbejdet med Elektropartner som udbyder Autodata og Autofrontal, er et perfekt match, siger Martin Jensen fra Digitalservicebog, og tilføjer: Elektropartner leverer serviceskema, tekniske data, el-skema, fejlkode opslag og adgang til bulletiner fra bilproducenterne - samt hotline ved problemstillinger til over 5.000 værksteder i Norden - som nu kan få nem adgang til registrering af udført service Digitalt i Digitalservicebog. - derved bliver 2 af bilbranchens Digitale løsninger nu, endnu nemmere at håndterer via de udviklet integrationer. 

Og det er kun fase 1 der nu er klar, på sigt arbejdes der også på at dokumentationen af serviceskema bliver ren digital.

SE VIDEO AF HVOR NEMT DET ER HER.

Opret dit værksted HER

Gør alle biler digitale:
Den gamle papir-servicebog kan gemmes i Digital Servicebog, så alle biler bliver digitale, og man ikke mister dokumentation igennem bilens levetid.

Hurtigere end at stemple en papirbog - tager maks. 1 minut.

Digital Servicebog:

  • Let at få indblik i bilens servicehistorik.
  • Kunden kan modtager servicepåmindelser, der er skræddersyede til deres kørselmønster.
  • Behold garantien, på selv helt nye biler!
  • Øget gensalgsværdi af bilen som følge af komplet servicebog.

Ønskes mere info så kontakt Digitalservicebog på tlf: 71993939 eller se mere på www.digitalservicebog.dk

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382

Send til en kollega

0.046