23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Biltorvet runder 45.000 biler

Flere mellemstore og mindre bilforhandlere hiver det samlede antal brugte biler til salg op på biltorvet.dk.

Væksten på biltorvet.dk fortsætter med samme solide moment som en amerikansk muskelbil, og bilportalen ligger nu med et annoncetal på over 45.000 biler.

En del af begrundelsen for væksten er ganske enkelt prisen.

”Flere og flere forhandlere får øjnene op for, at vi er et prismæssigt stærkt alternativ,” siger biløkonom og salgskonsulent André Aarestrup, fra Biltorvet A/S.

Det er dog ikke alene annoncepriserne, som er motor på væksten. Fx kan man for et ret beskedent beløb, købe den mindste pakke med bilsælgerprogrammet AutoDesktop. Programmet holder styr på salgsprocessen og gør det let at smide annoncer på biltorvet.dk. Pakken er blevet en populær vare hos de mellemstore og små forhandlere.

”Vi ligger med en pris, der er mange gange lavere end konkurrenterne, og der er mange, som bliver overraskede over, hvor lidt det koster at få styr på hele bilsalget med AutoDesktop,” oplyser salgskonsulenten.

Biltorvet.dk har længe været den bilportal i Danmark, som har suverænt flest biler til salg fra bilforhandlere. Med så mange biler, er der også kuriositeter iblandt. Nu nævnte vi muskelbiler i starten af artiklen, så lad os runde af med et V8-brøl fra en af de nye forhandlere på biltorvet.dk: US Dream Cars i Viborg, som du kan tjekke ud her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063