23948sdkhjf

Digital Servicebook udnævner FTZ til officiel distributør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Digital-servicebook

Digital Servicebook og FTZ, den største grossist af reserve- og autodele i Danmark, har indgået en samarbejdsaftale med software integration som et af de bærende elementer.

Digital Servicebook og FTZ har netop indgået en samarbejdsaftale i Danmark til gavn for begge parter og ikke mindst kunderne. Digital Servicebook er autobranchens førende software platform til at dokumentere og registrere servicehistorik, og FTZ er Danmarks største grossist af reserve- og autodele. 

Et bærende element  er software integration mellem platformene
“Vi ser meget frem til det nye samarbejde med FTZ. Deres størrelse og tilgang til kæder og uafhængige værksteder åbner op for nye muligheder og kanaler for os. Vores kombinerede styrker og software integration mellem FTZ+ og Digital Servicebook passer rigtig godt ind begge parters strategi om at optimere værkstedernes forretning ved at spare dem for tid og samtidig gøre deres dagligdag endnu nemmere”

udtaler Raziel Bareket, CEO, Digital Servicebook.

FTZ er glade for samarbejdet
Man er også glade for samarbejdsaftalen hos FTZ:

”Vi er glade for at været udnævnt til officiel distributør af Digital Servicebook på det danske marked. Vi ser rigtig mange fordele i løsningen, der sparer vores kunder og værksteder for tid i deres daglige arbejde i forbindelse med, når de skal dokumentere service og reparation. Dertil er Digital Servicebook softwaren fuldt integreret med vores kundestyringsprogram FTZ+, hvilket via et klik får alle data overført mellem de to systemer. Vores salgsorganisation har været igennem en træning og vi er klar til at tale med kunderne om de fordele samarbejdet bringer”

siger Ole Banke, Procurement Manager & OE, FTZ.

Om FTZ:
Med 50 afdelinger fordelt rundt i hele Danmark og på Færøerne er FTZ autobranchens største distributør af reservedele. Desuden står FTZ også bag værkstedskæderne AutoMester, CarPeople, Din Bilpartner, Hella Service Partner, 100% Autotjek og nosign.

Har du spørgsmål til samarbejdet?
Kontakt gerne Raziel Bareket, CEO, Digital Servicebook på
Telefon: 71 99 33 52
Email: rb@digital-servicebook.com 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Digital-servicebook

Vordingborgvej 79, 1. sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook

Send til en kollega

0.094