23948sdkhjf

Fire elbiler til under 150.000 kroner – og tre du bør undgå

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Markedet for brugte og dermed billige elbiler vokser stille og roligt. Vi har fundet fire elbiler til under 150.000 kroner, som du bør overveje, og tre, vi mener, du bør undgå.

Elbilmarkedet er på den anden side, siden Tesla sænkede sine frapriser markant. Det får hele markedet til at flytte sig, og selv i 150.000 kroners klassen er der nu gode biler at finde. Og et par stykker, du bør undgå. Hvorfor forklarer vi her.

Renault Zoe 44 kWh
Vi starter i den billige ende, men måske også med det bedste tilbud. Denne Renault Zoe har det store batteri på 41 kWh, og koster kun 119.000 kroner. Det store batteri kom i 2018, og du bør gå efter en bil med det, for officielt har bilen en rækkevidde på 403 kilometer. Bilen her er fra 2018, og har kørt 79.000 kilometer.

0 stjerner – Renault Zoe dumper med et brag i ny crashtest

Bilen er til salg privat, men sælger skriver, at den både er fuldt serviceret og for nyligt er blevet undervognsbehandlet. Når du kigger på bilen selv, skal du sikre dig, at batteriet har masser af kapacitet tilbage, så aftal med sælger, at du kører forbi et Renault-værksted, og får dem til at tjekke batteriets kapacitet. Ellers er Zoe mekanisk en sund bil, og billig at holde kørende.

Du kan se resten af guiden her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141