23948sdkhjf

ALUP lancerer nye olie-indsprøjtede skruekompressorer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alup Skandinavien

Mød vores nye omkostningseffektive SCK-serie med fremragende ydeevne. Udviklet med avanceret teknologi, er serien designet til at reducere driftsomkostninger og samtidig øge produktiviteten.

Den nye SCK-serie tilbyder fremragende ydeevne, plug-and-play installation og den driftssikkerhed, du kan forvente af ALUP. Den avancerede tilslutning tilføjer intelligens til din kompressor, så du kan reducere driftsomkostningerne yderligere, samtidig med at produktiviteten øges.

Forbedret ydeevne, driftssikkerhed og smartness

Med SCKs nyeste in-house designede kompressorelement, giver kompressoren en stigning i fri afgivet luftmængde på op til 15%, og en reduktion i energiforbruget på op til 18%. Derved får du en kompressor, der både yder og besparer mere.

Hos ALUP bestræber vi os på driftssikkerhed, og det er ikke nogen undtagelse i den nye SCK-serie. Med den nye Airlogic²T-styringsenhed, får du muligheden for at forbedre driftssikkerhed og effektiviteten af din produktionsproces. På den måde, kan du selv konfigurere din kompressor, så den kører så driftssikkert og effektivt som muligt.

Med Airlogic²T-styringsenheden får du indsigt i dit trykluftssystems ydelse, så du kan udnytte dine ressourcer så effektivt som muligt. Spar energi og reducer omkostningerne ved at bruge kompressorens datarapporter til at optimere effektiviteten af dit trykluftssystem.

Egenskaber og fordele

En række egenskaber og fordele kendetegner den nye SCK-serie. Her er nogle af dem:

  • Nyt luftudløb
    • SCK-seriens nye kompressorelement, kombineret med en IE3 effektivitetsmotor, kommer med øget ydeevne, lavere kompressortemperatur og høj pålidelighed.
  • Let installation og service
    • Ubesværet vedligeholdelse takket være de let aftagelige paneler og hurtig adgang til alle servicedele.
  • AIRLOGIC²T
    • Et intuitivt og let styresystem, der til enhver tid giver dig indblik i dit trykluftssystems ydeevne på skærmen

Kontakt vores rådgivere i dag, og hør mere om de nye omkostningseffektive skruekompressorer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alup Skandinavien

Åmarksvej 1
8250 Egå
Danmark
Alup Skandinavien

Send til en kollega

0.141