23948sdkhjf

RENO A/S

Den foretrukne servicepartner og leverandør af trykluftudstyr til alle brancher

RENO A/S er en førende dansk producent og leverandør af løsninger inden for trykluftkompressorer og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere.

Et stykke dansk industrihistorie
Med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978 udgør vi et stykke dansk industrihistorie. RENO er i dag Danmarks største producent af trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden om området. Derudover tilbyder vi branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender os til kunder inden for alle brancher.

Vi kan også skræddersy en løsning til dig
Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle tryklufts- og højtryksløsninger, der er tilpasset vores kunders behov.

En af vores vigtigste opgaver er derudover at sikre en bæredygtig drift. Derfor fokuserer vi altid på at finde frem til den mest energi- og omkostningseffektive løsning, når vi rådgiver vores kunder.

Vi dækker hele Danmark – 24/7
Industrisalg, service og administration er samlet på vores hovedkontor i Egå, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod ved Give. Hertil kommer vores salgs- og serviceafdelinger i Nørresundby i Nordjylland og i Gadstrup på Sjælland.

Derudover vægter vi sikkerhed højt – sikkerhed for, at vores kunders installationer både fungerer stabilt og lever op til de gældende krav. Derfor er vores kompetente serviceteknikere altid klar med assistance - hvor end i landet vores kunder er – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Agenturer

Fakta om RENO A/S

Adresse
RENO A/S
Nymarksvej 2
7323 Thyregod Give
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 7010 2210

CVR nummer: DK75164513

Ansatte: 60

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christina Pedersen
Direkte telefon: +45 21411456

Erik Jørgensen
Stilling: Salgschef, OEM/Projektsalg

Peter G. Madsen
Stilling: Direktør, Alup Kompressoren Scandinavia

Send til en kollega

0.142