23948sdkhjf

AMG tuner Mercedes nye el-SUV

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Mercedes har netop præsenteret den nye elektriske SUV EQE, men nu følger så også to AMG-versioner, som får helt op til 687 hestekræfter og magtfulde 1.000 Nm. Det sender SUV'en fra 0 til 100 km/t på blot 3,5 sekunder.

Dårligt havde vi set den nye SUV fra Mercedes, før AMG-versionerne stod klar også. Mercedes er nemlig klar med sin fjerde model i rækken af elbiler. Den hedder EQE SUV, og er bygget på sammen elektriske platform som EQS, den tilsvarende store SUV og EQE, som denne nye model er SVU-versionen af. Forvirringen er total, og det gør det ikke bedre, at bilerne alle ligner hinanden til forveksling.

Syv sæder og eldrift – her er Mercedes nye luksus-SUV

Den nye EQE SUV er 17 centimeter højere end sedanen EQE, men til gengæld er den ni centimeter kortere mellem akslerne og dermed mere kompakt end EQE. Men med 303 centimeter mellem akslerne, skal du ikke være bekymret for benpladsen på bagsædet. Til gengæld er bagagerummet ikke helt så imponerende, som man kan forvente. Det rummer fra 450 til 480 liter afhængig af bagsæderyglænets position. Til sammenligning klarer en almindelig C-Klasse stationcar 490 liter.

Læs hele artiklen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094