23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra underskud til million-overskud på bare to år

En stram styring af arbejdsopgaverne, brug af AutoDesktop og biltorvet.dk, samt provision til sælgere, når de køber brugte biler, har vendt underskud til million-overskud i Selandia Automobiler A/S på bare to år.

En af metoderne til at skaffe gode, brugte biler har Michael Therkildsen luret. Han er direktør for Selandia, en single brand Ford-forhandler, med afdelinger i Næstved og Ringsted. Normalt gives der provision til sælgere, når de sælger, men hos Selandia får sælgere også provision, når de køber brugte biler i ren handel.

”Ja, vi har måttet sadle om, for at kunne skaffe brugte biler. Men for at det ikke stikker helt af, så får de først provisionen, når bilen er blevet solgt med en avance,” understreger direktøren, og forklarer yderligere, at det er samme bonus, der udbetales, uanset, hvad bilen har kostet i indkøb.

Købsprovisionen er kun et af mange tiltag, hvor bunden er vendt i vejret på det hæderkronede gamle Selandia, der har rødder helt tilbage til 1927, hvor det blev stiftet af Helge Larsen i Nørregade i Slagelse. Senere fusionerede det med tre andre bilbutikker, og havde derfor fire afdelinger, der senere blev trimmet til to.

Fra det vilde underskud til overskud
Michael Therkildsen har kun været direktør i to år, men allerede nu kan han bryste sig af at have vendt et dundrende underskud til et ditto overskud.

Han har nemlig en plan, der virker.

”Jeg har ...

... læs her, hvad direktørens plan gjorde.

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.047