23948sdkhjf

Fuld af børnesygdomme – brugttest af Audi e-tron

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Få biler er så komfortable som Audi e-tron, men det er også mærkets første elbil, proppet med avanceret teknologi – teknologi som er hundedyr, når det fejler. Hvad du skal være opmærksom på, gennemgår vi her.

Jeg har kørt få biler, som er så komfortable som Audi e-tron. Luftundervognen er blød som en Hästens-seng, og de to elmotorer leverer en syndflod af moment øjeblikkeligt. Men det bedste er den helt tyste kørsel. Med 130 km/t glider du lydløst afsted, som fik du massage af din lokale bibliotekar, mens hun tyssede på alle andre besøgende.

Leder du efter en brugt Audi e-tron - se her

Audi e-tron er det tyske mærkes første serieproducerede elektriske model, og tilmed proppet med avanceret teknologi. Børnesygdomme må være at forvente, men hvor slemt det står til, forsøger vi at afdække, og til opgaven har vi lånt en e-tron 55 fra 2019, som har kørt 52.620 kilometer, koster 584.900 kroner og er lånt hos Andersen & Martini i Greve.

Elbil uden bagsiden - brugttest af Tesla Model 3

Udefra skal du tjekke bremseskiverne, som kan være rustne. Det er de tit på biler, der har stået noget tid hos forhandleren, men det er specielt et problem på elbiler, hvor elmotoren klarer det meste af bremsekræften. Audi e-tron har en funktion, hvor den selv sørger for at motionere bremserne, men hvis rusten bliver for kraftig, kan det være nødvendigt at dreje skiverne. Kabinen er som sagt både lækker og rummelig – og proppet med skærme. I testbilen er der tre skærme, men vælger du en model med de digitale sidespejle, hvor glasspejlene er erstattet af to videokameraer, skal du være opmærksom på, at flere kunder har oplevet, at der kan danne sig kondens på linsen. Det gør, at det kan være næsten umuligt at bruge spejlene. Heldigvis kender Audi til fejlen, og har indtil nu skiftet dem per kulance. Men det er en af grundende til, at det er vigtigt at købe en bil, der er serviceret hos Audi.

Læs hele brugttesten her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094