23948sdkhjf

Offroad-ikon kommer til Danmark – Ford Bronco

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Det kan godt være, der er få kunder til de rigtig hårdhudede firehjulstrækkere herhjemme, men kampen er lige blevet gevaldigt meget hårdere. Fra 2023 kan du købe den benhårde offroader Ford Bronco i Danmark.

Offroad-entusiaster har indtil nu kunnet kigge med misundelige blikke til USA, hvor man har kunne købe Fords nye ikon Bronco. Det er en udpræget amerikansk bil, men Ford har overraskende nok alligevel besluttet at tage den til Europa og dermed også Danmark.

En flyvende finne og en gejlet actionhelt – Ford Ranger Raptor Speciel Edition

Med inspiration fra den originale og ikoniske Ford Bronco fra 1966 lægger den nye generation, som blev lanceret i 2020, op til at bestige bjerge og overvinde mudderhuller. Det er den mest terrængående bil på Fords modelprogram, forklarer Matthias Tonn, chefingeniør, Import Vehicles, Ford Europa.

VW vil genoplive kultmærke fra USA som barsk el-SUV

Bronco er Fords mest hårdføre og alsidige terrængående bil. Vi har skabt et nyt terrænikon ved at kombinere bilens originale DNA med de nyeste teknologier og tilbehør indenfor terrænkørsel. På baggrund af Bronco’ens store succes i USA, er vi meget begejstrede for også at kunne tilbyde den til vores eventyrlystne kunder i Europa.

Læs hele artiklen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062