23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modulopbygget lysbro fra HELLA

HELLA LED Modular Lightbar - flere typer, modul opbygget og med fjernbetjening.

Har vi vækket din interesse og lyst til mere info så spring dirkete til vores video som på et lille minut præsenterer denne flotte, elegante og imponerende nye lysbro-serie.

PRODUKT-INFO:

  • Sammen med sit langtrækkende advarselslys med gul blinksignal, tilbyder den modulopbyggede lysbro ekstra funktioner udfra den valgte variant og imponerer med sit moderne og ekstremt flade design.

  • Lysbroen består af den tekniske base, sidepaneler med gult advarselslys, eller et ekstra "Alley Light" og den midterste del, kan rumme forskellige individuelle moduler.

  • Den modulopbyggede lysbro er kun 52 mm høj og kan enten skrues direkte på køretøjets tag eller monteres en anelse højere ved hjælp af et beslag, der medfølger i emballagen.

  • Standardbasen i den modulopbyggede lysbro styres vha. en kabelforbundet betjeningsenhed. Der er også udviklet en Bluetooth-kompatibel betjeningsenhed, som gør det muligt med trådløs betjening. (Den trådløse funktion kan ikke eftermonteres og skal vælges, når man vælger produktet)

  • Alle lysbroens individuelle moduler indeholder energibesparende LED'er og der kan tilbydes ekstrafunktioner ud over traditionelt advarselslys, som f.eks. arbejdsbelysning eller mulighed for bag-, stop- eller blinklygte.

  • Hvis broen ved uheld beskadiges, giver midtersektionens modulopbyggede design mulighed for at reparere den hurtigt. De individuelle moduler er tilgængelige som reservedele og kan nemt udskiftes.

  • Fjernbetjeningen gir' sig selv, mulighed for optimal betjening over de forskellige lysfunktioner med sin visuelle feedback.

  • Den nye lysbro fås i tre forskellige længder med en prækonfigureret midtersektion.

 
Spørg og køb HELLA Modular Lightbar hos din lokale grossist, du finder alle data i vores Hella webkatalog. Du er også velkommen til at kontakte vores produktspecialist, Kim Hald,  via e-mail eller på telefon 7330 3600.

Hella A/S
Lundsbjerg Industrivej 13
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15235918
P nummer: 1002968978

Kontaktperson

LS

Send til en kollega

0.062