23948sdkhjf

Hella A/S

Hella – International partner til vognproducenter

Som en global spiller og leverandør af innovative produkter og modul systemer indenfor lys teknologi og elektronik til køretøjer, er Hella en af de internationale storaktører indenfor den automotive leverandør sektor.
Innovationer i produkter, systemer, programmer og services betyder reel merværdi for kunderne i deres partnerskab med Hella.
Uanset om du producerer busser, campingvogne, udrykningskøretøjer, specialkøretøjer, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, trailere, eller trucks – du kan stole på Hella's kvalitetskrav til industriprodukter:

Innovativ teknologi
Viden fra egen forskning, udviklings- og produktionsafdelinger til store produktionsserier...

Individuelle løsninger
... omformet til skræddersyede løsninger til vores kunder ...

Intensiv støtte
.. fra de indledende diskussioner til prototyper frem til produktionsstart og videre. Over hele verden.

Ideer til biler
Hella udvikler konstant nye metoder og produkter til fordel for bil producenterne, takket være Hella’s kompetance indenfor områderne lys og elektronik og takket være intelligente netværk partnerskaber med strategiske leverandører. Dette giver kunderne fordelene af en fleksibel, mellemstor koncern og omfattende tekniske løsninger.

Takket være en intelligent netværk strategi med leverandører skaber Hella forøget værdi for bil producenterne. Vi tilbyder derfor bil producenterne et attraktivt alternativ til mega leverandører i form af innovativitet og verdensomspændende tilstedeværelse.

Se alleNyheder

Fakta om Hella A/S

Adresse
Hella A/S
Lundsbjerg Industrivej 13
6200 Aabenraa

Region
Danmark
Syddanmark
Aabenraa Kommune

Telefon: +45 7330 3600

CVR nummer: DK15235918

P nummer: 1002968978

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lene Sørensen

Send til en kollega

0.172