23948sdkhjf

Gedigen kineser – test af elbilen Aiways U5

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Aiways U5 er den elektriske SUV fra Kina, som du faktisk bør overveje. Den er rummelig, komfortabel og veludstyret, og så er det næsten kun prisen, som er kina-billig.

Det kinesiske mærke Aiways vil tages seriøst på det danske marked, så vi tester bilen seriøst ved at fylde den med mænd og fadølsanlæg og køre på sommerhustus til Sverige. Kom med på turen og hør alt om fordele og ulemper ved Aiways U5.

Aiways er et helt nyt mærke på det danske marked, og det er lidt af en kometrejse, det kinesiske elbilmærke har været på. I 2017 gik Fu Qiang og Gary Gu sammen om at skabe et nyt mærke. Fu var tidligere salgschef for Volvo i Kina, så han vidste et og andet om, hvordan biler skulle laves, og bare to år senere, kunne de to chefer præsentere modellen U5 på biludstillingen i Genève.

At bilen fik premiere på netop en europæisk biludstilling, var ikke et tilfælde, for Aiways drømmer om at slå igennem netop her, hos de kræsne kunder. Det har flere andre kinesiske mærker også drømt om, men det lykkes aldrig rigtigt, for indtil nu har de kinesiske biler simpelthen været for usikre. 

Så lad os starte med at få det på plads. For Aiways blev testet hos Euro NCAP i december 2019, lige inden en ny, skærpet test trådte i kraft. Det gav en overordnet karakter på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078