23948sdkhjf

Opel Astra lander i marts – her er de danske priser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Opel satser hårdt på plugin-power, når den nye Astra rammer Danmark til marts med priser, der starter fra 290.000 kroner.

Opel er klar med danske priser på den nye Astra, som byder på drivlinjer til en hver smag, ligemeget om du er til el eller diesel – men pluginen skal stå for 90 procent af salget herhjemme.
Man kunne frygte, at Opel er på vej ind bagerst i skabet efter PSA-koncernens opkøb af det stolte tyske mærke, men ingeniørerne fra Rüsselsheim spræller stadig. Den nye Opel Astra er klar til at indtage Danmark fra marts med en bred palet af drivlinjer.

Astra fås nu både som plugin hybrid og som fuldt elektrisk. Sammen med udvalget af benzin- og dieselmotorer er der med andre ord frit valg til at vælge den drivlinje, der passer bedst til ens kørselsmønster og temperament.

Astra i Danmark
I Danmark har man valgt at introducere Astra med et højt udstyrsniveau, selv i basisudgaven. Alle udstyrsniveauer i Danmark har både AGR-forsæder (specielt udviklede og certificerede ergonomiske sæder), varme i rat og forsæder samt adaptiv fartpilot. Jonas Stausholm, Brand Lead hos Opel Danmark, uddyber:

Den nye Astra er afsindig vigtig for os. Den er det nyeste skud på Opel-stammen og dermed personificeringen af Det Nye Opel her og nu. Det vil sige en elegant og stringent udseende bil med fokus på


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094