23948sdkhjf

Hyundai har taget tidsmaskinen til Korea anno 1986

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hyundai genopliver en obskur 80'er-model, men med moderne teknik, som elmotor og avancerede LED-lygter bliver den hamrende fed.

Hyundai leger med formaterne på deres seneste koncept – en elektrisk nyfortolkning af Grandeur, mærkets luksussedan i 80’erne, men nu proppet med elmotor, stor skærm og LED-lygter.
Koreanske Hyundai bugner af selvtillid, og er således gået på genopdagelse i egen modelhistorie. Det er der kommet et aldeles spektakulært projekt ud af. Heritage Series Grandeur kalder de konceptet, som er en retro-cool nyfortolkning af mærkets første luksussedan Grandeur. Ideen er at hylde modellen for dens indflydelse i anledning af bilens 35-års jubilæum.

Og helt ærligt, så ser Hyundai Heritage Series Grandeur ret blæret ud. Designet er egentlig ret simpelt, som klassiske sedaner nu en gang skal være. Men Hyundais designteam har krydret udtrykket med få, men vigtige ingredienser som Parametric Pixel-lygter, som vi kender fra den nye Ioniq 5. Kofangere og sidespejle er i mat metal, mens hjulene kører med 80’er klassiker – pladefælge.

Designerne kalder stilen i interiøret for Newtro, en sammensætning af newness og retro. Forsæderne er betrukket med bordeauxrødt velour, mens bagsiden ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094