23948sdkhjf
Del siden
Annonce

København har fået 100 brint-taxaer

Toyota og DRIVR er gået sammen og har sendt over 100 brintbiler ud på de københavnske gader, som kan køre rundt og rense luften i vores hovedstad, mens eneste udstødning er rent vand.

DRIVR og Toyota har sammen sluppet 100 brinttaxaer løs i de københavnske gader. Her kører de rundt og renser luften, mens eneste udstødning er rent vand.
Dagene med diesel-dunkende Mercedes-taxaer er ved at være talte. Den app-baserede taxitjeneste, DRIVR, har netop sat over 100 brinttaxaer på gaden, i samarbejde med Toyota, det er nemlig deres brintbil Mirai, chaufførerne kommer til at køre i. Det er regeringes målsætning for taxibranchen, at en ny taxi i 2025 hverken må udlede CO2 eller nogen form for luftforurening, så netop brintbilerne virker som det oplagte valg for taxakørsel.

Minus-emission
Toyota har leveret de over 100 brintbiler, som alle er modellen Mirai, men både den nye og den gamle version. Den nye version er blevet markant kønnere at se på, og ved lanceringen reklamerede Toyota med, at den ikke bare er nul emission, men faktis minus emission. For at virke optimalt har brændselscellen ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062