23948sdkhjf

Dansk favorit går på stylter – her er Toyota Aygo X

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Toyota drysser smarte krydderier over den populære model Aygo - fremover skal vi vende os til, at det bliver en mikro crossover, og derfor får den tilnavnet Aygo X.

Toyota har dryset ekstra krydderier på den nye Aygo, som får tilnavnet X. Det er nemlig en mikro-crossover, som er vokset i størrelse, og nu bygges på samme platform som Yaris.
Toyota har sprøjtet Aygo’er ud i Danmark siden lanceringen i 2005. Selvom den nuværende model er halvgammel, sælger den stadig eminent – næsten 3.000 eksemplarer har Toyota solgt i år. Og med det, kunne man forvente, at Toyota var fristet til at trække tæppet lidt længere op og starte endnu en serie med Netflix – for Aygo sælger jo sig selv. Sådan er det bare ikke hos ”112 procent i orden Toyota”.

I stedet lancerer de nu en helt ny model, som får et X tilføjet. Det skal udtales som cross, for modellen er både blevet større og højere som en mikro-crossover. Bilen er designet, udviklet og produceret i Europa på Toyotas GA-B platform, som den nye Yaris, også er bygget på. Det samme er Yaris Cross, der lanceres i disse dage i Danmark.

Et strejf af krydderi
Toyota har forsøgt at være lettere ungdommelige og opfindsomme, og designerne af Aygo X har taget inspiration fra fire krydderier. De fire krydderier, der er nøje udvalgt til den nye Aygo X, er kardemomme, chili, ingefær og enebær. Farverne har hver især deres individuelle karakteristika. Fælles for dem er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.14