23948sdkhjf

Månedens medarbejder profil: Tom Mercebach

| Medlemsnyhed | Indrykket af Washtec A/S

Som virksomhed, ønsker vi at fortælle historien om de mennesker der sælger og servicerer vores vaskemaskiner hver eneste dag.

I vores virksomhed har servicekontoret en stor betydning for hvordan vi servicer vores kunder, og i denne afdeling finder vi Tom. Han er vores operative servicechef, han fornemste opgave er at hjælpe vores kunder med at få den bedst mulige oplevelse med deres bilvaskemaskine.

Når bilvasken af en eller anden grund mangler service, klare Tom det pr telefon eller ved at sætte en af vores 24 servicevogne ud til kunden. Han er virkelig god til at sætte sig ind i kundens udfordring, sikkert fordi han selv har mere end 20 års erfaring med at være kørende tekniker.

 Når han slapper af derhjemme, sker det med hans familie og 4 hunde. Når du er så heldig at det er Tom som tager telefonen, kan du virkelig mærke at han gerne vil gøre en forskel for andre. Det gør han i øvrigt også som træner for mange forskellige hunde i Jyderup.     

 

Vi elsker at svare på spørgsmål om vaskemaskiner, men her er 4 spørgsmål til Tom.

Hvad er dine fritidsinteresser? :Min altoverskyggende interesse er Agility med vores hunde, som jeg har dyrket på konkurrenceplan siden 92. 

Jeg er uddannet Instruktør og Dommer, så der går en del weekender med sporten.

Hvad er en god arbejdsdag? : når vi får hjulpet en kunde hurtigt i gang med sin maskine efter et stop, ved hjælp af telefonisk support, eller en kunde ringer og takker for en fantastisk Service, og roser vores teknikere, så bliver jeg glad og stolt. 

Hvad ser du frem til at gøre på en sommerdag? : Med et landsted på 3 HA er der altid noget at lave, men en aften med mad ved bålet med familie og venner sætter jeg meget stor pris på. 

Hvilke produkt syntes du er vores bedste? : et af vores absolut stærkeste produkter syntes jeg er vores Service, en enormt stærk og helt igennem flexibel teknikerstab, der er placeret spredt i hele landet gør at vi hver dag hurtigt kan yde kunderne den service som de forventer af et firma som Washtec 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Washtec A/S

Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
Washtec A/S

Send til en kollega

0.11