23948sdkhjf
Del siden

Washtec A/S

Bilvask hedder WashTec. I hele verden.

WashTec er en internationalt førende udbyder af innovative løsninger til bilvaskforretninger. Over 1.700 medarbejdere i mere end 70 lande er med til at forme fremtiden for hele bilvaskbranchen med produkter, processer og løsninger, der giver både operatører og kunder gode oplevelser og flotte resultater og sætter nye internationale standarder. WashTec udvikler vaskeanlæg til alle ønsker og behov, lige fra portalvaskeanlæg, vasketunneler og SB-vaskeanlæg til vaskehaller til store erhvervskøretøjer som f.eks. lastbiler. WashTec blev grundlagt i 2000, da California Kleindienst og Wesumat AG blev slået sammen. I dag beskæftiger virksomheden med hovedkontor i Augsburg over 1.700 medarbejdere i mere end 70 lande, hvoraf de fleste er eksperter i bilvaskteknologi. 

 35.000 vaskeanlæg i verden
Der kører  omkring 35.000 WashTec bilvaskeanlæg i verden, som dagligt vasker over 2 mio. køretøjer. Det har gjort WashTec markedsledende. WashTec har desuden en række datterselskaber på Europas kernemarkeder samt i USA, Kina og Tjekkiet. Dertil kommer en lang række selvstændige distributionspartnere med tilsammen 300 serviceteknikere i over 70 lande samt et meget bredt og velorganiseret servicenetværk med over 600 egne teknikere i Europa.

 Innovationsførende inden for bilvaskanlæg
WashTec er ikke kun global markedleder, men også innovationsførende inden for bilvaskbranchen. Listen over innovationer er lang og omfatter bl.a. udvikling af portalvaskeanlæg samt konsekvent videretænkning af udstyr til vasketunneler og vaskeanlæg til erhvervskøretøjer/lastbiler samt SB-vaskeanlæg. Innovative digitale løsninger samt nyheder inden for hele vaskekemien hører ligeledes med til WashTec´s innovationsportefølje. Alle WashTec´s innovationer er nøje afstemt efter anlægsoperatørernes og kundernes skiftende behov.

De seneste Car Wash-innovationer fra WashTec
Blandt de seneste innovationer fra WashTec finder man bl.a. de fleksible MultiFlex-sidebørster til portalvaskeanlæg samt rengørings- og plejeserien “Best Performance TecsLine“ til portalvaskeanlæg, vasketunneler, vaskeanlæg til lastbiler og SB-anlæg. Det innovative SelfTecs til SB-vaskeanlæg giver mulighed for vask og polering i én arbejdsgang. Med innovationer som disse sørger WashTec for løbende videreudvikling af bilvaskteknologien.

 

Washtec A/S
Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
CVR nummer: DK16574317
P nummer: 1002983008
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047