23948sdkhjf

Overvejer du plugin eller elbil? Så kom med til elbilmessen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Vil du være klogere på, om det er på tide at købe en el- eller plugin-hybridbil, så skal runde Øksnehallen og eCarExpo. Det er Danmarks første elbilmesse, hvor du både kan prøve udvalgte modeller, se alle nyhederne og få en snak med eksperterne.

På fredag 29. oktober åbner elbilmessen eCarExpo, og i løbet af weekenden kan publikum opleve flere Danmarks premiere af el- og plugin-hybridbiler. Det er første gang, der afholdes en messe kun for elektrificerede biler, og som besøgende kan man både få prøveture og gode råd af FDM’s eksperter.

Overvejer du, om du skal skifte til en plugin-hybrid eller en elbil, så skal du overveje at svinge forbi Øksnehallen i København på fredag 29. oktober. Her skydes den første elbilmesse nemlig af, når trafikminister Benny Engelbrecht (S) åbner elbilmessen eCarExpo.

Der er heldigvis mere at komme efter en luftige politiske visioner. En række bilmærker viser deres nye el- og plug-in-hybridbiler for første gang i Danmark, ligesom publikum kan opleve og prøvekøre en række af højaktuelle elbiler.

BMW’s elbil med 500 hk
BMW kører forrest i feltet med hele to danmarkspremierer i form af BMW iX og BMW i4. Førstnævnte er BMW’s helt nye elektriske flagskibsmodel med over ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078