23948sdkhjf

Italiensk overflod - brugttest af Maserati Levante

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Den er dyr i indkøb og dyr at holde kørende - men hvor meget skal du egentlig forvente at holde på værkstedet med en 580 hestes super-SUV fra italienske Maserati. Det forsøger vi at finde svaret på her.

Med op til 580 heste og 580 liters bagagerum er Maserati Levante noget af det tætteste, du kommer en italiensk sportsvogn med plads til hele familien. Men er det økonomisk selvmål at købe en avanceret, og ikke mindst italiensk bil, når den er brugt? Det finder vi ud af her.

Nogle gange er det bare et træls job at lave brugttests. Vi skulle have lånt en brugt Maserati Levante fra 2016 med 93.000 kilometer på tælleren. Desværre er de gode folk hos Formula Auto i Lyngby lidt for hurtige. Bilen er solgt, og derfor må du – og jeg – tage til takke med en splinterny 2021-model Maserati Levante med 350 hestekræfter – ja livet er til tider uretfærdigt. Har du medvind for tiden, så kan testbilen blive din for 2.250.000 kroner.

Men nu handler det altså om brugte biler, og er du på jagt efter en brugt Levante, så er der nogle simple, men gode råd, som du bør følge. Til at hjælpe med at guide os, har vi taget fat i Service Advisor, Martin Løfvall Koch hos Formula Auto.

Fintfølende firehjulstrækket
Når du prøver den bil, du er interesseret i, så undersøg dæk og fælge. De kan sige meget om bilen og dens servicehistorik. Uoriginale fælge er no go, så ser du dem, så vend dig om og gå. Firehjulstrækket på Levante er nemlig ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.234